Bianco Latté parfüm: A gyengédség édes felhője

A Bianco Latté, amelynek neve a finomságot és a tisztaságot idézi, az egyik legnépszerűbb uniszex illattá vált a parfümök szerelmesei körében. Ezt a parfümöt gyakran az elegancia és a kifinomultság esszenciájaként írják le, és népszerűségét egyedi összetételének és az összetevők magas minőségének köszönheti.

Toskanska zahrada

Ki áll a parfüm mögött?

Giardini Di Toscana egy olasz parfümmárka, amelyet Silvia Martinelli alapított. ,,Silvia a kertekben talál ihletet jellegzetes parfümjeihez, és illatai a kerti élmény szerves részét képezik. A Giardini di Toscana esszenciái a gyermekkor emlékeit idézik fel, az élet más jelentős pillanataihoz, a virágok hipnotikus illatától a nagymama kekszéig, az iskolai tolltartóktól az élénkítő citrusfélékig, a természetes fűszernövényektől a testpézsmáig.".

Az illatanyag összetétele

Az ínycsiklandó és igéző Bianco Latte egy uniszex ámbra-vanília parfüm, amely a niche illatok világában a középpontba kerül, és minden pillanatban vágyakozással mámorítja viselőjét. A vaníliával és karamellás ínyenc jegyekkel teli, finom és burokba záró akkordok teljesen elvarázsolják Önt. Az ideális illat minden alkalomra, ellenállhatatlan illatnyomot hagyva maga után. 

A fő összetevők a következők:

  • Fej: karamell 
  • Szív: kumarin és méz 
  • Alap: vanília és fehér pézsma 

Mitől olyan különleges a Bianco Latté parfüm?

A Giardini Di Toscana Bianco Latte egy olyan parfüm, amely kellemes összetevőkből álló édes felhő gyengéd és meleg ölelésébe burkol. A nyitóakkordban karamellás illatot fedezhetünk fel, amely játékosságot kölcsönöz a kompozíciónak. Az illat szíve egy vidéki nyaraló hangulatát idézi, ahol az ablakok kinyitásakor a friss széna illata terjeng, és a friss méz aromája száll be. Az alapillat vanília nyomát hagyja maga után, egy csipetnyi pézsmával. Ez az illat tökéletes választás azoknak, akik lágy és nyugtató illatot keresnek, amely meleg, gondtalan pillanatokat biztosít számukra minden nap.

A Bianco Latté több mint egy parfüm. Olyan élmény, amely ötvözi a kifinomultságot, az eleganciát és az időtlenséget. Népszerűsége abból ered, hogy a vásárlók széles körét képes megszólítani, olyan kellemes és megnyugtató illatot kínálva nekik, mint az első korty forró tej. A Bianco Latté egy igazi gyöngyszem a parfümök világában, és minden öltözőasztalon helyet érdemel.

Hol vásárolhatok Bianco Latté parfümöt Magyarországon?

Jelenleg nagyon nehéz megtalálni ezt az eredeti parfümöt a Magyarországon, mint a legtöbb kivételes niche parfümöt.

A NANITA márka, mint az egyetlen, alternatívát kínál a Bianco Latté parfümhöz - NANITA 895. A vásárlók dicsérik krémes, édes vanília illatát, és megjegyzik, hogy hűen megegyezik a Giardini di Toscana eredeti illatával. Ráadásul az eredeti árának töredékébe kerül.

A BIANCO10 kedvezmény kóddal extra összeget takaríthat meg!

Webáruház értékelése: 4,9 +36 1445 3029info@nanita.hu