Virgin Island Water by Creed : Egzotikum egy üvegben

A Creed parfümök minőségükről, exkluzivitásukról és luxus jellegükről ismertek. A tekintélyes márka egyik legjellegzetesebb és legnépszerűbb kreációja a Creed Virgin Island Water. Gyakran „nyaralás egy üvegben” néven emlegetik, ez a citrusos parfüm a trópusi paradicsom érzését hozza el viselőjének.

Creed_VIW

Történelem és inspiráció

A Creed Virgin Island Water 2007-ben indult útjára, és a karibi szigetek körüli vitorlázás ihlette. Olivier Creed, a márka vezető parfümkészítője fiával, Erwinnel együtt alkotta meg ezt az illatot, hogy megragadja az egzotikus szigeti élet esszenciáját. Az üvegbe akarták átültetni a nap, a tenger és a frissesség egyedülálló érzését, amelyet kalandos utazásaik során tapasztaltak.

Összetétel és illatjegyek

A Virgin Island Water egy olyan parfüm, amely azonnal elrepít a fehér homokos tengerpartra, azúrkék tengerrel. Az illat egy merész kókuszos esszenciával nyit, amely a bergamott, a lime és a mandarin friss citrusos jegyeivel keveredik, amelyek energiát és csillogást adnak. Az illat szíve fűszeres gyömbérből, trópusi virágokból, ylang-ylangból és hibiszkuszból áll, amelyek édességet és egzotikumot hoznak. Az illat alapját a fehér rum, a pézsma és a cukornád finom jegyei alkotják, amelyek mélységet és kifinomultságot kölcsönöznek az illatnak.

Fő összetevők:

  • Fej: Kókuszdió, bergamott, lime, mandarin.
  • Szív: ylang-ylang, jázmin, gyömbér, hibiszkusz.
  • Alap: fehér rum, pézsma, nádcukor.

Az üveg kivitelezése

A Virgin Island Water palackja éppoly elegáns, mint a tartalma. Az üveg kialakítása egyszerű és klasszikus, mégis fényűző, ami a Creed parfümökre jellemző. Az átlátszó üveg lehetővé teszi, hogy lássuk a benne lévő friss, tiszta folyadékot, ami a tiszta tenger érzését idézi.

Kinek készült

A Creed Virgin Island Water egy uniszex illat, amely tökéletes mindenkinek, aki szereti a friss és egzotikus illatokat. Tökéletes a nyári hónapokban, de azok számára is, akik télen a meleg tengerparti napokra szeretnének visszaemlékezni. Az illat friss, mégis kifinomult, így a mindennapokban és különleges alkalmakra egyaránt alkalmas.

Ár és elérhetőség

A Creed márkánál megszokott módon a Virgin Island Water a magasabb árkategóriába tartozik. Egyedisége és hosszan tartó hatása miatt azonban megéri befektetni ebbe a parfümbe. Ez a parfüm válogatott luxusparfümériákban és online áruházakban kapható.

A Creed Virgin Island Water több mint egy parfüm - ez egy élmény, amely egy trópusi paradicsomba repít. Ha olyan illatot keresel, amely friss, egzotikus és luxus, a Virgin Island Water a megfelelő választás. Ez egy olyan illat, amely egész nap elkíséri Önt, és nyaralás érzését hozza el, bárhol is legyen.

Ha vonz a Creed Virgin Island Water, de egy megfizethetőbb alternatívát keresel, akkor próbáld ki a Nanita 303 Eau de Parfumot. Ez az uniszex parfüm hasonló egzotikus és friss jegyeket kínál, amelyek egy trópusi szigetre repítenek, de az eredeti árának töredékéért. A Nanita 303 nagyszerű választás azoknak, akik egy luxus illatot szeretnének megtapasztalni nagyszerű áron.

Webáruház értékelése: 4,9 +36 1445 3029info@nanita.hu